Jo nezávidim místní konkurenci

a za čas zase znova a pak znova a ... furt dokola

kdyby zákazníci věděli polovinu toho co se musí udělat než k nim dojde net tak by snad přestali piskovat že je net drahej.
David2006 píše:Takže okruh na airFibru?
VadlejchMilan píše:300M s lastmile na 32 G ( do 2 Km ) licenci z popu cdt za 22000. Kdyby někdo chtěl. Na delší vzdálenost trošku jiná cena za pojítko. 12měs úvazek.
hapi píše:David2006 píše:Takže okruh na airFibru?
jop
hapi píše:VadlejchMilan píše:300M s lastmile na 32 G ( do 2 Km ) licenci z popu cdt za 22000. Kdyby někdo chtěl. Na delší vzdálenost trošku jiná cena za pojítko. 12měs úvazek.
jo, dá se dostat na lepší ceny, my ale máme ještě úvazek na rok před sebou takže můžeme bejt rádi že jsme vydyndali takovou cenu. Navíc ČDT fakt neee. Co jsem viděl a slyšel tak ta jejich topologie je šílenááá.
David2006 píše:hapi píše:VadlejchMilan píše:300M s lastmile na 32 G ( do 2 Km ) licenci z popu cdt za 22000. Kdyby někdo chtěl. Na delší vzdálenost trošku jiná cena za pojítko. 12měs úvazek.
jo, dá se dostat na lepší ceny, my ale máme ještě úvazek na rok před sebou takže můžeme bejt rádi že jsme vydyndali takovou cenu. Navíc ČDT fakt neee. Co jsem viděl a slyšel tak ta jejich topologie je šílenááá.
Před 2.5 lety mi nabízeli 100Mbs za 8tis bez DPH takže těch 22tis v licenci je dost úlet.
David2006 píše:V pohodě, ale ta cena je mimo i na 2 skoky v licenci.
Pintero píše:David2006 píše:V pohodě, ale ta cena je mimo i na 2 skoky v licenci.
No ja si nemyslim ze je to az tak mimo, pokud je to z POPu CDT, odecti od 22 tisic 2 tacy za umisteni anteny, pak cca 4 tis. spoj, zbyde 16 na transport, konekt, dohled, servis....
Jako prece to nebude delat nikdo za charitu, nebo ty jo??
Tak nabidni za kolik jsi schopny dodat konekt ty?