BTW ten test both se dá považovat za Full duplex?
soucez píše:Takže bacha na to! Asi to moc ndotahovat myslím nedorvávat!
soucez píše:BTW ten test both se dá považovat za Full duplex?
Leeonek píše:soucez píše:Takže bacha na to! Asi to moc ndotahovat myslím nedorvávat!
Mám 2 kusy na síti a neměl sem s tím problém, jak se Ti jeví ty antény? Když sem zjistil že je téměř jedno jak ji otočíš (polarizace) tak sem další nebral.
soucez píše:BTW ten test both se dá považovat za Full duplex?
soucez píše:Funkčně se mi jeví dobře, ale mám to jen na 200m. Polarizaci jsem až tak nezkoušel dal jsem to do horizontálu a tečka. Na dual Nstream by to teda asi nebylo nic moc. Mám teda výtku k tomu nepřístupnému konektoru, kterej není možno pořádně zaizolovat vulkanizační páskou pokud už je anténa na stožáru. Vadí mi tam ten plech proti kterému se šroubuje třmen.
soucez píše:Takže když bude dual nstream a TX pojede 48Mbps a RX třeba jen 12MBps, dá se hovořit o tom že mám FD linku "jen" 12Mbps ?
soucez píše:Takže když bude dual nstream a TX pojede 48Mbps a RX třeba jen 12MBps, dá se hovořit o tom že mám FD linku "jen" 12Mbps ?
soucez píše:A nebo je to ten spoj kde máš vertikální polarizaci ne? Tam je asi větší problém dodržet fresnelku než u horizontálu.
soucez píše:Hele budu řešit jakou technologií poslat cca 5 nebo 6Mbps nejlépe FD na cca 10km. Můj ISP by rád nasadil ALCOMU, ale to se pak samozřejmě projeví na ceně konekivity. Láká mě tam zkusit nasadit 2x RB532 a zkusit to tím dual nstream. Je to reálné udělat pomocí RB532?
soucez píše:Akorát se trochu bojím rušení, protože by ten spoj měl vybíhat z města kde už toho je celkem dost a jakoby to pojede přes celé město. Jedná se mi také hlavně o spolehlivost.
Podle toho co bylo řečeno na školení by to mělo být možné s malým datovým tokem kolem 5 Mbit. Radši bych zkusil ty desky co byli prezentované na školení (CZnet.cz) ty vypadali slušně a nebo nějakou mikroATX desku. Dneska se dělají různé desky, ještě je jeden formát menší než mikroATX.
soucez píše:Podle toho co bylo řečeno na školení by to mělo být možné s malým datovým tokem kolem 5 Mbit. Radši bych zkusil ty desky co byli prezentované na školení (CZnet.cz) ty vypadali slušně a nebo nějakou mikroATX desku. Dneska se dělají různé desky, ještě je jeden formát menší než mikroATX.
soucez píše:Nemohl by jsi mě zpřístupnit demo na nějaký nstream abych si udělal přestavu jak se to routuje na jaký interface?