❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

MKrotik vs WLA-5000

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
BOBIK

MKrotik vs WLA-5000

Příspěvekod BOBIK » 18 years ago

AHoj potrebuju poradit jak routerboard pripojit an ap aovislink WLA-5000.
normalne to nastavim a slinkuje se mit to ale jaksi nic neprochazi ping nic ve WDS to funguje normalen jak ma. kdyzs e pripojim jako klient tak ve skanu ip adres mi to najde ip adresu pocitace ale nepingne ji. a z pc se skrz spoj jde prihlasit na MK pres mac adresu nevite co delam spatne? diky
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 18 years ago

BOBIK píše:AHoj potrebuju poradit jak routerboard pripojit an ap aovislink WLA-5000.
normalne to nastavim a slinkuje se mit to ale jaksi nic neprochazi ping nic ve WDS to funguje normalen jak ma. kdyzs e pripojim jako klient tak ve skanu ip adres mi to najde ip adresu pocitace ale nepingne ji. a z pc se skrz spoj jde prihlasit na MK pres mac adresu nevite co delam spatne? diky

Mikrotik neumi transparentni mod klient. Jedie na tom klientskem MK routovat.
0 x

fujara

Příspěvekod fujara » 18 years ago

raven-il píše:
BOBIK píše:AHoj potrebuju poradit jak routerboard pripojit an ap aovislink WLA-5000.

Mikrotik neumi transparentni mod klient. Jedie na tom klientskem MK routovat.

Transparentni mod klient je az vo verzii 3 (zatial beta). Ale v mode wds bezi mikrotik oproti wla5000 bez problemov ako bridge a je to vlastne asi jediny mod v ktorom dokaze wla5000 bezat stabilne.
0 x