❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
NanoStation M5 loco
NanoStation M5 loco
Ma nekdo toto zarizeni pripojene v siti na MK pro pasmo 11a + vsesmer ant ? Nejak se mi to nepodarilo zrovoznit
Diky za rady

0 x
pmaster píše:na sektorku a bez problemov, vsesmer nepouziva hadam nikto uz..
Kolem mne konkurence všesměry hoooojně používá..
0 x
je jedno aka antena je pripojena.. podstatna cast odpovede bola ze ano funguje to bezproblemov m5loco voci RB.. 
PS: nevyhoda vsesmeriek je ta ze zbieraju vsetok bordel a zaroven aj nicia minipci karty preto sa neodporuca ich pouzivat..
ps: ja od kedy prevadzkujm siet a je to niekoli rokov ani raz som nemal nasadenu vsesmerku

PS: nevyhoda vsesmeriek je ta ze zbieraju vsetok bordel a zaroven aj nicia minipci karty preto sa neodporuca ich pouzivat..
ps: ja od kedy prevadzkujm siet a je to niekoli rokov ani raz som nemal nasadenu vsesmerku
0 x
- midnight_man
Upe v pohodě
Je jedno na jakou anténu. Akorát k té všesměře to chce fakt bleskojistku, jinak ty karty odcházejí, ani nemrkneš
Pamatuju rok, kde jsem na jednom AP měnil během půlroku 5x, než tam došla bleskojistka.
Ale když nutně nemusíš, vyser se na všesměrky.

Je jedno na jakou anténu. Akorát k té všesměře to chce fakt bleskojistku, jinak ty karty odcházejí, ani nemrkneš

Ale když nutně nemusíš, vyser se na všesměrky.
0 x
T-T
pmaster píše:na sektorku a bez problemov, vsesmer nepouziva hadam nikto uz..
zajimave konstatovani. Loco je podle me taky vsesmer

0 x
- midnight_man
Vždy sa nájde miesto, kde musíš dať proste všesmer. Čo sme sa my namenili kariet v RBčkach...každé 4 mesiace 1 karta KO. Keď prišlo UBNT s M5, nakrútil som pod všesmerky bullety M5, dodnes tam nik nebol. klop klop
0 x
nakrút si tam groove a taky tam bude léta. Srovnáváš starou technologii s novou. Dej si tam UB5 a taky ti odejde.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků